Aamupahoinvointia, hyvin ajatellun yön jälkeen.

Runoilija Katkerat sanat

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen oikeasti hyvinkin positiivinen ja iloinen ihminen. Kirjoitan tähän vain sen mitä en halua sanoa ja sen mitä en halua ajatella enää.
 

Haluan repiä nämä kahleet,
rikkoa nämä siteet,
polttaa sillat ja juosta pois.

Haluan kirjoittaa kaiken ylös ja unohtaa sen pois.
Haluan hangata teräsharjalla aivoistani petoksesi pois.

Voin pahoin kun ajattelen mihin on tultu,
Valvon yöt ja mietin hiljaa vieressäsi mihin on tultu.
Haluaisin lähteä nyt, mutta olen varma että sinä murrut ja rakastan sinua liikaa ottaakseni henkesi vastuulleni.

Olen lähtenyt ennenkin suhteesta jossa on rakkautta vaikka muille jakaa, mutta ei enää luottamusta eikä rehellisyyttä, olen oksettanut exää jatkojen jälkeen kun hän nieli purkillisen jotain pillereitä ja huusi apua.

Olin miettinyt että miksi naiset pettävät minua, olen pyytänyt että he eivät tekisi niin ja sanonut että lähden jos niin käy ja he rakastavat mutta menevät silti..

Itseasiassa kun mietin asiaa en oikeastaan tunne kovinkaan monta naista joka ei olisi pettänyt, ehkä n. joka kymmenes heistä on ollut uskollisia.

Toisaalta tiedän kyllä myös miehiä jotka ovat pettäneet,
heitä on n. 4 sadassa.

Mikä teitä ihmisiä vaivaa,
Mikä minua vaivaa.
Minäkin haluan pettää nyt, haluan tietää että miltä se tuntuu, haluan panna yhtä tyttöä jota rakastin joskus mutta en saanut rakkaudelleni vastakaikua ja kertoa nykyiselle kumppanilleni.

Haluan pois tästä paskasta.
Tulkaa ja päästäkää minut pahasta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot