Rakkaani

Runoilija Snow White

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 16.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

If only I could tell you everything, the little things you'll never dare to ask me...
 

Olet kuin suuri salaisuus, mystinen arvoitus
joka minun on selvitettävä

Valtava intohimo, jota
ei voi sammuttaa

Ainoastaan tikari sydämessäni estäisi
minua rakastamasta sinua

Selite: 
Sanat omalle poikaystävälleni.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä ajatus ihmisestä tutkimuskohteena.

 

Käyttäjän kaikki runot