Sun vuokses

Runoilija Snow White

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 16.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

If only I could tell you everything, the little things you'll never dare to ask me...
 

Mun täytyy muuttuu
Tän täytyy muuttuu
Jos haluun pitää sut mun lähelläin
Kyl mä sen tiedän
En mitään kiellä
Mut tarviin aikaa sopeutuu

Selite: 
Vihdoinkin taisin sisäistää poikaystäväni kanssa käydyt keskustelut.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot