Suden jälki

Runoilija Snow White

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 16.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

If only I could tell you everything, the little things you'll never dare to ask me...
 

Rintaani pistelee
Tuntuu kuin pyörtyisin
Jatkan juoksemista
Haluan pois.

Kaadun maahan
Juuri on minut kaatanut
Kierrähdän
Näen tähtitaivaan.

Kipua
Makaan maassa ja kärsin
Selässäni pedon jäljet
Kuumottaa.

Nousen ja jatkan matkaa
Pian olisin turvassa
Kotona.

Sulkeudun huoneeseen
Kirkkaat valot sokaisevat minut
Katson eteeni
Peilikuva heijastaa takaisin.

Paitani putoaa lattialle
Ennen valkoinen
Nyt veren peittämä.

Käännyn ympäri
Kurkkaan olkani ylitse
Ja näen sen
Viillot selässäni.
Susi.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot