Tähdet ja Kuu

Runoilija Snow White

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 16.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

If only I could tell you everything, the little things you'll never dare to ask me...
 

Sun vuokses
Tähdet ja kuun toisin sun luokses
Hellästi huulias suutelisin
Syliisi nukahtaisin
Valoon tähtien ja kuun uinahtaisin
Käsivarsillas vahvoilla turvassa oisin
Siihen jäisin
Kunnes tiemme kohtaa ikuisuuden

Selite: 
Anteeksi rakas, että olen välillä vaikea..
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan ihanan suloista ja kaunista:)

 

Käyttäjän kaikki runot