Turtumus II

Runoilija Séreijan Damnatións

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Saan jaettua tekoni hyvää ja pahaan,
koska minusta ei ole enää välimuotoa.
Et voi esitellä minua maailmalle näin.

Olen jakomielinen silmienne edessä.
Meri on minulle vapaus.
Sinä olet minun kahleeni tähän maahan.


Helli jokaista lausetta
jonka epävarmuudessani
olen joskus kirjoittanut


 

milloin sinun tuskastasi
tuli niin suurta
ja mahtavaa

että se käveli
yleisen pahan ylitse

Selite: 
[22.35]
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot