Unohdus

Runoilija Séreijan Damnatións

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Saan jaettua tekoni hyvää ja pahaan,
koska minusta ei ole enää välimuotoa.
Et voi esitellä minua maailmalle näin.

Olen jakomielinen silmienne edessä.
Meri on minulle vapaus.
Sinä olet minun kahleeni tähän maahan.


Helli jokaista lausetta
jonka epävarmuudessani
olen joskus kirjoittanut


 

Kuka ryövää
palasia muistoistani
Hukuttaa hetkiä
täydellisistä ajoista

Vie korvista sinun äänesi,
en muista enää kuinka se soi
Poistaa iholta kosketuksesi muiston,
olen unohtanut sen voiman

Istutit minuun
ajatuksen ylpeydestä
heikon siemenen
itseensä luottamisesta

Sydämeni syke
on myös aikaansaannostasi
Milloin se katoaa?

Selite: 
[20.44]
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot