Typerät

Runoilija Séreijan Damnatións

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Saan jaettua tekoni hyvää ja pahaan,
koska minusta ei ole enää välimuotoa.
Et voi esitellä minua maailmalle näin.

Olen jakomielinen silmienne edessä.
Meri on minulle vapaus.
Sinä olet minun kahleeni tähän maahan.


Helli jokaista lausetta
jonka epävarmuudessani
olen joskus kirjoittanut


 

Yksinkertaiset ihmiset,
miten loukkaattekaan
edes tajuamatta
sanojenne syvää sivallusta

Itsekeskeiset ihmiset,
miten elättekään
täysin itsellenne
muista ollenkaan piittaamatta

Kevytmieliset ihmiset,
miten haukkaattekaan
vain hetkestä ilonne
unohtaen pitkät hiljaiset vuodet

Piittaamattomat ihmiset,
miten valitsettekaan
sellaiset reitit poluillenne
joissa muut jalkoihinne kaatuvat

Ihmiset
yksinkertaisuudessaan
itsekeskeisyydessään,
kevytmielisyydessään,
piittaamattomuudessaan

Elämässä vain itselleen,
edetäkseen omin voimin
tullakseen mahtavaksi
yhdeksi yksilöksi
joka on muita suurempi

Selite: 
[15.29]
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot