Enkeliprinsessalle

Runoilija Janna-Ilona

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.11.2011
Viimeksi paikalla: 12.2.2023 21:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Omaksi ilokseni sydäntä puran. Otteita elämästä ja mielikuvituksesta. Rajan vetäköön jokainen itse. Lämmin ja iso kiitos niin kommentoijille, kuin muillekin lukijoille :)
 

Äiti täällä,
yksin,
kysyy,
mikset voinut jäädä?
Hetken sain pitää sua sylissä,
olit kauneinta mitä olen koskaan nähnyt.
Se rakkaus. Sitä olisi riittänyt.
Äiti täällä,
yksin,
kysyy,
miksi sinut vietiin meiltä pois?

Selite: 
Sekunneissa maailma romahtaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Syvän surun murtama runosi on.

Lohduton tuntu tässä, ihan pohjaton suru.

Kamala runo, tarinaltaan. Koskettaa syvältä, jokaista. Tsemppiä äidille, rakkaus on ikuinen, vaik kuolo orjais, rakkaus jää.

Sydäntä särkee lukea itsellä sama kohtalo ♡ Vetää niin kovin sanattomaksi...

Musertava suru, äidin suurin kysymys. Ajassa rakkauden määrää ei mitata. Käsittää ei voi, miksi lapsen annetaan vain käväistä äitinsä sylissä, miksi luopumiseen joutuu keskellä suurinta onnea. Riipaiseva runo enkeliprinsessasta. Koskettava ja suurisisältöinen tunneruno.

Lohduttomuus on suuri runon minällä. Yhteiskunta vastassa kuin muuri äidin rakastavalla sydämellä.

Jaksamista arkeesi runoilijatoveri

Surullisessa kaipuussaan erityisen kaunis.
VOIMIA!
Kyynel *...
Liikuttava runo täynnä ihmetystä ja surua.
Kyynelin luin tämän. 

Siunauksellista äitienpäivää.
 

Käyttäjän kaikki runot