Kuule mun huutoni

Runoilija Janna-Ilona

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.11.2011
Viimeksi paikalla: 12.2.2023 21:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Omaksi ilokseni sydäntä puran. Otteita elämästä ja mielikuvituksesta. Rajan vetäköön jokainen itse. Lämmin ja iso kiitos niin kommentoijille, kuin muillekin lukijoille :)
 

Tarve kirjoittaa, tarve olla edes jotain.
Sanat eivät löydä paperille,
eikä ajatukseni sinne, minne haluaisin.
En haluaisi avata vanhoja haavoja,
veri kuitenkin jo tihkuu niiden heikoista liitoksista.
En halua herätä itkuuni,
en halua keksiä syytä nousta ylös.
Vanhat haamut, pysykää poissa,
olitte jo niin kaukana,
melkein unohdin mitä on viiltävä tuska.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot