Nimetön

Runoilija piilorunoilija95

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elikkäs tämmönen piilorunoilija, joka ajatteli alkaa jakamaan runojaan vähän muillekkin :)
 

Ensimmäisen kerran, kun nähtiin,
ihastuin,
Ensimmäisen kerran, kun kosketit,
halusin sinut,
Ensimmäisen kerran, kun suudeltiin,
rakastuin.
Tahdoin vain sinut,
tahdoin jakaa kanssasi kaiken,
luulin, oot harhaa,
luulin, tää ei oo totta,
mutta tiesin, Rakastuin.

Rakastuin palavasti,
Rakastuin syvästi,
Rakastuin aidosti,
Rakastuin pysyvästi.

Tajusin susta en päästä irti,
en koskaan, susta pidän kii.
sun kanssas jaan kaiken,
sun kanssas olen onnellinen.

Olethan ikuisesti minun,
niin kuin minä olen sinun.

Sun vuokses,
mitä vain mä tekisin,
jos sillä sinut pitäisin,
tappaisin,
jos sillä sinut säästäisin,
kuolisin,
jos se sinut pelastaisi.

Olet unelmaa,
kauneinta päällä maan,
susta en tuu irti päästään,
en,
ennen kuin kuolema meidät erottaa,
siihen asti sinun,
vain sinun,
en koskaan kenenkään muun,
kanssasi jatkan yhteistä matkaa,
minne ikinä menenkin olen aina sinun,
ja toivon,
sinäkin minun.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloisen kaunista rakastamista ja rakkaudentunnetta:)

 

Käyttäjän kaikki runot