Nimetön

Runoilija piilorunoilija95

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elikkäs tämmönen piilorunoilija, joka ajatteli alkaa jakamaan runojaan vähän muillekkin :)
 

Tiedän, satutin.

Tahdoin vain sinun luottavan,
tahdoin vain sinun olevan onnellinen,
tahdoin vain olla rehellinen,
tahdoin vain olla luottamuksen arvoinen,

tahdoin vain sinun olevan rakkaani,
tahdoin sinun olevan sitä ikuisesti,
tahdoin että olet minun,
tahdoin vain olla sinun, ikuisesti.

Tiedän, satutin,

mutta halusin sinun tietävän,
halusin ettet joudu pettymään,
halusin sinut,
haluan sinut,
vain ja ainoastaan sinut,
en tahdo ketään,
en ketään,
paitsi sinut.

Olit unelmaa,
olit haaveeni,
en tahtonut satuttaa,
en tahtonut loukata,

tiedän, mietit,

mietit, jättääkkö,
mietit satutanko,
ei,
en satuta,
en voisi,
olet liian kaunista,
liian kaunista rikottavaksi,
liian ihanaa,
liian ihanaa menetettäväksi,
liian rakasta,
liian rakasta unohdettavaksi,
liian tärkeää,
liian tärkeää hukattavaksi.

Sinä,
olet kauneinta,
olet suloisinta,
olet rakkainta,
olet parasta,

en tahdo sua satuttaa,
en tahdo sua menettää,
en tahdo päästää irti,
en koskaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot