Nimetön

Runoilija piilorunoilija95

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elikkäs tämmönen piilorunoilija, joka ajatteli alkaa jakamaan runojaan vähän muillekkin :)
 

Rakas,
tiedän sinut petin,
petin itsenikin,
annathan vielä joskus anteeksi,
jotta voin antaa anteeksi itselleni,
yllätin,
tosin timanttisormus ja kukat,
olisi voineet olla parempi,
kuin tyhjä, rikki puhuttu lupaus.

En sano sinulle,
koskaan enää lupaan,
en koskaan,
sanon kumminkin,
mutta yhden tiedän,
yhden asian,
totuuteeni ei ole uskomista,
mutta kuule ees tää lause,
lause viimeinen,
totuuden täyteinen,
Rakastan Sinua !<3

Selite: 
hmmh, miten saat rakkaan takaisin vierelles kun oot pettäny ja polkenu kaikki lupaukset ja totuudet lattiamaton alle.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot