Elämä

Runoilija piilorunoilija95

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elikkäs tämmönen piilorunoilija, joka ajatteli alkaa jakamaan runojaan vähän muillekkin :)
 

"Sun elämä on täydellistä"
"Saat kaiken minkä haluut"
"Lellikersa"

Kuulen tätä paskaa päiväst toisee,
Miks mä ?
Mitä väärin tein?
Mun elämä on suoraan helvetistä,
Koskaan en oo kaikkee haluamaani saanu,
Lellikersa, ehkä, mut mikäs siin,
ootte vaan kateellisii.

Vanhemmat eronnu,
päiväst toiseen molempien huutoo,
päiväst toiseen molempien morkkausta,
en jaksa enää,
en haluu tollast kuulla.

En jaksa enää olla nii helvetin vahva,
Murrun päivä päivältä enemmän,

Hajottakaa vaan,
ei luulis enää vaikeeta olevan,

niin hajalla valmiiks,
helppo lyödä maahan,
sanoilla.

Selite: 
tämänhetkistä elämää..
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin. Helppo on muiden arvostella, jos eivät tiedä asioiden oikeaa laitaa.

Sisukkaasti vain pääpystyssä eteen päin. Sulla on elämä varmasti paremmin kuin niillä, jotka mollaavat ;)

eteenpäin vaik pää kumarassa

 

Käyttäjän kaikki runot