kauneinta

Runoilija piilorunoilija95

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elikkäs tämmönen piilorunoilija, joka ajatteli alkaa jakamaan runojaan vähän muillekkin :)
 

Kaikkein kauneinta,
miksi annan sen särkyä?

Kaikkein kauneinta,
miksi satutan?

Kaikkein kauneinta,
miksi annan kaiken valua hukkaan?

Kaikkein kauneinta,
en tahdo rikkoa,
en tahdo satuttaa,
en tahdo antaa kaiken valua hukkaan.

Sinut vain tahdon,
sinun kanssasi vain olla tahdon,
sinusta en päästä irti,
olet ainoain,
kun et ole luonani, olen hukassa,
kun et ole luonani, en ole onnellinen.

Pelkään menettää.
Pelkään enemmän kuin mitään.

Pelkään sinut menettäväni,
rakastan,
sinisilmäisesti,
olen vain kanssasi,
en missään muualla,
sydämmeni seuraa sinua,
sydämmeni on aina sinulla,
ilman sinua,
olen pelkkä tyhjä kuori,
olen pelkkä,
ei,
en ole sitäkään,
en ole mitään,
en ole mitään ilman sinua,

Minä rakastan sinua,
sinä rakastat punaista luuria,

se satuttaa,
satuttaa paljon,
enemmän kuin uskotkaan,
tiedän,
aiheesta,
mutta kuitenkin,
satuttaa.

En tahdo päästää,
en tahdo päästää irti,
en koskaan.

Olen aina sinun,
kuulun aina sinulle,
sydämmeni on aina sinun,
sydämmeni kuuluu aina sinulle.

En tahdo sua satuttaa,
en tahdo sua menettää,
en tahdo päästää irti.

Enemmän kuin mitään toivon,
että tulet aina olemaan elämäni kauneinta,
että kauneinta tulee aina olemaan minun,
että se mikä tekee meistä kaunista,
ei koskaan katoa,

sillä se mikä tekee meistä kauneinta,
on rakkaus. <3

Selite: 
mmh...
Kategoria: 
 

Kommentit

Sillä suurin kaikista on rakkaus...

 

Käyttäjän kaikki runot