Hauraat lehdet

Runoilija Waeltaja

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 13.8.2012
Viimeksi paikalla: 31.3.2024 20:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
10.9.1957

Jokainen mies nostaa rautaa,

mutta vain tosi äijä kirjoittaa runoja

 

Nousivat lokit
mereltä mantereelle
aamuisen auringon
kultaisin siivin

Kietoi usva kätensä
kulkijan ympärille
kuuran kimaltaessa
vihreällä nurmella

Hauras oli ote
keltaisilla lehdillä
kuin sydän
tuntevalla ihmisellä

Päivään sarastavaan
arasti kysyen
viimeiseen tuuleenko
nousevaan


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa kerrontaa, tervetuloa runoilemaan takaisin tänne, kiitos <3 
Kiitos <3 Vanhakin koittaa jotain väkertää :)
Hienoa syksyistä tunnelmaa  :)
Kiitos kommentistasi <3
Kiitos 
mahtavaa kerrontaa
pidin todella paljon
Kiitos <3
Ihastuttavaa, toivon lisää lempeitä säkeitä!
Kiitos <3 
 

Käyttäjän kaikki runot