Monologi rakkaudelle

Runoilija Waeltaja

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 13.8.2012
Viimeksi paikalla: 31.3.2024 20:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
10.9.1957

Jokainen mies nostaa rautaa,

mutta vain tosi äijä kirjoittaa runoja

 
Kuinka
rakkaus satuttaa
korvaan kuiskaa

Onko sanat
tatuoitu sydämeesi
kieltävätkö
ne rakkautesi

Anna rakkautesi
ole sydämenenkeli
hautaa sotakirveesi

Syntyykö
rakkaus kyynelistä
orjantappura seppeleistä
valottomista päivistä
ikuisesta yöstä

Auta ihmisen lasta
irroita ote
orjantappurasta

Anna sydämeen rakkaus
poista kaipaus
tatuoi sanat sydämeen
näytä tie rakkauteen

Anna rakkautesi
ole sydämenenkeli
hautaa sotakirveesi


(2010)
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin osasit jo 7 vuotta sitten kirjoittaa tärkeästä asiasta <3
Kiitos :) Ikuinen opiskelia .....
 
 

Käyttäjän kaikki runot