Kyyneleet

Runoilija Waeltaja

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 13.8.2012
Viimeksi paikalla: 12.12.2023 21:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
10.9.1957

Jokainen mies nostaa rautaa,

mutta vain tosi äijä kirjoittaa runoja

 

Ei tiedä mitä aamu tuo
tai alkava päivä suo
kuinka kepeä askel on
vai olenko onneton

niin ilolla ja hymyllä
kuin surulla ja kyynelillä
luojan antamilla tunteilla
aikansa niillä on kaikilla

pysty ei estämään
kyyneltä syntymään

ilosta tai surusta

helmenä se vierähtää
vaan itse et sitä nää

virtaa tunteiden
suolaisten vesien
äärettömien merien
sanoja sydämen

kyynelissä päivän tuulien
myrskyävien tunteiden
niis voima on ihmisen
kun vain ymmärtäisi sen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyneleet - nuo elämän kauneimmat, herkimmät pisarat/helmet, niin ilon kuin surun.

Upea runo.

Kaunis kyynelten ylistys.

Itku on iso voimavara. Sitä itsekin tarvitsen.

Tosiaankin, joskus on annettava kyyneleiden tulla.
 

Käyttäjän kaikki runot