Sydäntuuli

Runoilija Waeltaja

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 13.8.2012
Viimeksi paikalla: 31.3.2024 20:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
10.9.1957

Jokainen mies nostaa rautaa,

mutta vain tosi äijä kirjoittaa runoja

 

Puhalsi tuuli
ajatukset lämpöiset
sulattaen jään
ikiroudan maan

antoi sydämeen
mielen keväisen
kukkivien niittyjen

taikoi illalle aamun
yölle päivän valon
maattomalle maan
polun jota kulkea

polun sydämeen
tunteen huomiseen
uskon rakkauteen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runosi on valoisan positiivinen kuin lämmin tuulahdus talvipakkasten keskelle.

Lempeät tuulet puhaltaa tässä kauniissa runossasi. Tykkäsin.

Sydäntuuli - se lempeimmin hyväilevä.

Lempeän lämmin myös runosi.

Herkästi ja lempeästi leuhahtelee pehmoinen sydäntuulesi. Tämä lämmittää sydäntalven keskellä.

Valoisaa sydäntuulta on tämä runo täynnä.

Parinkymmenen asteen pakkasilla tuo
tuulonen olisi mukava. Sydänten välinen
polku on tie onneen ja runossasi on
vahva tunne, että karttaa on luettu
ja polku toisen luo löydetty ;)

Suloista hymynnostattavaa kerrontaa

Lämpöiset ajatukset tuovat toivon hyvästä huomisesta. Olisi ihanaa jos tuuli voisi enemmän puhaltaa lämpimästi, sydämestä sydämeen.

Weltaja, onnitteluni <3
Rakkauteen kannattaa aina uskoa, ei mene turhaan.
 

Käyttäjän kaikki runot