Yksin tai Kaksin

Runoilija Miila Sofia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä ajattele ketä suutelet, Suutele ketä ajattelet...
 

Kun olen yksin haluan tulla lähellesi, jotta voisin tuntea kosketuksesi ja kuulla äänesi. Silmäsi kertovat minulle paljon, mutta suudelmasi vielä enemmän.
Olet kaikkea etelästä pohjoiseen, mutta et silti voi saada kaikkea mitä haluat.
Kun olen kaksin kanssasi teidän, että olet juuri se mitä tarvitsen.
En halua ikinä luopua uskostani, mutta sinun vuoksesi voin luopua unelmistani. Sillä olet minulle, kuin yksi unistani josta en halua koskaan herätä.
Olen sinulle ehkä pelkkää hupia, mutta tiedän sen olevan vain väliaikaista. Väliaikaista on myös se, mitä tunnet minua kohtaan. Sillä ei ole rakkautta ilman tunteita, eikä tunteita ilman toisen rakkautta.
On aivan samantekevää olenko yksin, tai kaksin, koska vain sillä on väliä pysytkö unissani?. Nyt ja aina….

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot