Hiljaisuutta Odotan

Runoilija Miila Sofia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä ajattele ketä suutelet, Suutele ketä ajattelet...
 

Musiikkia kuuntelen ajatusta uutta odotan,
Ajatusta hiljaisuudesta…
Pääni sisältä pois haluan omat ajatukseni tyhjiksi sanoiksi vaihtaa…
Mutta miten voin ajatuksiani hallita, hallita ilman että itseni kokonaan kadotan?…

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot