Tumma Varjo

Runoilija Miila Sofia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä ajattele ketä suutelet, Suutele ketä ajattelet...
 

Hiljaisia hetkiä, syviä hengen vetoja illasta iltaan ja aamusta aamuun.
Ajatuksia päässäni pyörii, hiljaa niitä yritän ymmärtää, mutta ääneen en pysty niitä lausumaan.
Olen pelkkä varjo tumma, kauniitten tyttöjen takana, jotka sinua haluaa. Joten miksi kulkea kanssani, kun voit saada enkelin?…

Tahdon kuulla totuuden sanat sinun suustasi, olenko rakkaasi, vai pelkkä turha valhe?.
Miten uskallan enää koskaan rakastaa, jos hetket meidänkin vain maahan poljetaan ja, kuin rikkaruoho niitten yli kävellään…

Täällä seison paikallani, odotan hetkeä oikeaa, että sanat saisin ulos suustani pois kurkustani. Tahdon sinun kuulevan itkuni, mutta en tahdo sinun tajuavan murheitani…

Jos haluat saat sanoa lähteväsi pois, jos haluat saat sanoa hyvästi minulle, mutta vaikka haluat et saa sanoa rakastan sinua aina. Sillä rakkautemme ei ole ikuista, mutta jos haluat voimme uskoa sen olevan?…

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettavaa eli loistavaa pidin paljon

koskettavaa eli loistavaa pidin paljon

 

Käyttäjän kaikki runot