Petollinen Yö

Runoilija Miila Sofia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä ajattele ketä suutelet, Suutele ketä ajattelet...
 

Luulin olevani vahva, tarpeeksi vahva pitämään meidät ystävinä..
Yhtenä yönä sinä olitkin vahvempi, pääsit lähelleni liian helposti ja huomaamattomasti..
Kun silmiisi aamu yöllä katsoin, tiesin mitä halusit vaikket sitä ääneen lausunut..
Hillitsemään itseäni en pystynyt katseesi alla, liekö syy alkoholin vai pitkän kaipuun?..
Kaikki niin luvattoman hyvältä tuntui, en saannut itseäni irti sinusta, olit kuin liimaa sinä yönä..
Sitten sen tajusin, omantunnon kolahduksen tunsin jossain itseäni..¨
Aurinko jo taivaalle nousi, kun lähdin juoksien kohti kotia, poika ystävääni...

Kaiken yöllisen itseltäni kielsin, mutta ajatuksiltani rauhaan en pääse, yksi viaton uhrina jo on...

Tänä iltana luulin jo kaikelta selvinneeni, kunnes näin sinut jonkun muun kanssa..

Nyt yöllä valvon ja salaisuuttamme yksin mietin, sinun päätä se ei taida vaivata..

Kaikki tämä nyt tyhmältä tuntuu, herätit sen kipinän jota et edes halunnut ja minä heikkona annoin sen syttyä, vaikka täydellinen elämä oli jo valmiina.

Mutta silti kipinä ei pois katoa, vaan nyt itse pilaan kaiken mitä minulla oli, vain haaveilemalla sinusta...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot