Pelkkää esitystä

Runoilija Miila Sofia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä ajattele ketä suutelet, Suutele ketä ajattelet...
 

Miten sitä voi kestää, valehdella itselleen..
Vakuuttaa, kaikki on hyvin vain että kukaan ei näkisi,
että tunnet vieläkin...

Kuinka kauan sitä voi piilottaa, omaa sydäntään..
Leikkiä kuollutta, vain että kukaan ei kuulisi itkuasi...

Koska voi uskaltaa uudelleen, luottaa ihmiseen..
Päästä lähelle, vain että rakastuisi uudelleen...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot