Karvaat ajatukset

Runoilija Mikloh

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Epäonnistunut… sana kaikuu päässäni, kuin huuto tyhjässä huoneessa.
Rikkonainen… tunne sisälläni, josta ei saa pitävää otetta.
Vihainen… itselle heikkoudestani, johon en löydä lääkettä.
Peloissani… huonoista tavoistani, joihin taas tunnen luisuvani.
Yksinäinen… tyhjissä ajatuksissani, vaikka ihmisten keskellä.
Toivoton… sokea tulevalle, voisinko koskaan muuttua?
Epätoivoinen… etsin hulluna, jotakin sisältöä elämääni.
Kaipaus… kaikkea mitä joskus oli.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kirjoitat varmasti monen suulla, omani ainakin tunnistin hyvin vahvasti.

Hyvää syntymäpäivää.

haikeaa, epätoivoista.. koskettavaa!
Loistavaa!!

Pidin paljon noista kuvauksista ja jokaisesta tunteesta! Tämä oli niin pohtivaa ja viisasta että tätä runoa pitää katsoa ihaillen!

 

Käyttäjän kaikki runot