Järjetön?

Runoilija Mikloh

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tiedän, kun sisälläni kiehuu, sielussani myrsky, hukutan järjen äänet,
on haluni huudella tunteeni seinille.
Ja mitäkö haluaisin?
Ja vaikka muuta väitän,
hellillä sanoilla
...Silmät kipinöiden repiä päältäsi vaatteet, suudella huulesi verille.
Rakastaa vihaisesti.
Sen jälkeen tyynnyttää sylissä, hengittää samaan tahtiin, etsiä kanssasi unen josta ei halua hereille.
Tehdä retkiä himossa.
Viedä hurmokseen, joissa katoaa aika ja paikka, nousta vuorelle rinnakkain,
ja tehdä se tuhannen kertaa.
Hengähtää hetki ja…. uudestaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot