Ei voi unohtaa

Runoilija Mikloh

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei, ei se haihdu se kasvaa, antaen muistolle kullan hohteen,
hyväilen unessa muistojani, silvon sydämeni osiin.
Yritän raapia kalpeilta kasvoltani surun ja toivottomuuden,
hymyillen valheellisesti, itseäni huijaten.
Tuntisinko vielä? Muutakin kuin sisälläni olevan muuttumattomuuden

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot