APOTHEOSIS

Runoilija Michajahu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Näytän sinulle jotain toisen kaltaista Kuin varjon, joka harppoo takanasi aamulla ja varjon, joka kasvaa kohdatakseen sinut illalla Minä näytän sinulle ahdistuksen kourallisessa tomua -T.S. Eliot-
 

Tänään tahdon:

liukua historian siiville
pneumaattisissa kehissä
puolittaa aikani
sulkea silmäni vektoriavaruuteen
heijastaa groteskeja varjoja
taivaanvahvuuteen

ad surdas aures canere

kunnes

lyön itseni rajapyykiksi
kaikelle tälle hulluudelle
hukun muuttuvaan virtaan
hukun muuttumattomaan
elän
kuolen
saavutan kaikelle uuden funktion
emanoidun parinirvanaan

ja

"Ellei yksilöiden ohella ole mitään
ja yksilöitä on äärettömästi,
miten äärettömästä määrästä yksilöitä
voidaan saada tietoa?"

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Viisaudella kirjoitettua tekstiä.

 

Käyttäjän kaikki runot