CAUSALITAS

Runoilija Michajahu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Näytän sinulle jotain toisen kaltaista Kuin varjon, joka harppoo takanasi aamulla ja varjon, joka kasvaa kohdatakseen sinut illalla Minä näytän sinulle ahdistuksen kourallisessa tomua -T.S. Eliot-
 

Alkuillasta ajatukset rahisevat
tähän rohtuneeseen maahan,
silmät kiertyvät akselinsa ympäri.

Unessa olemme tuntemattomia löytöretkeilijöitä.
Kuljemme matalissa laaksoissa
varoen sirpaleisia rotkoja, muovisia haavoja;
mehän pelkäämme liikkua salaa.

Joku juoksee ohitsemme,
pihalla heilahtavat puut.
Tuttu tuoksu läpäisee kalvon,
kaivossa on kirkasta vettä;
eikä sinne uskalla katsoa.

Myöhemmin muistamme
kaikki syidemme seuraukset.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella hyvä, kiehtova ja omaperäinen. Pidän tästä erittäin paljon!

Hyvä runo kertakaikkiaan.

Pakko yrittää jotain sanoa,
vaikka tuntuu etten löydä oikeita sanoja useankaan lukukerran jälkeen.
Mutta; tää on h i e n o kokonaisuus!
Semmoinen ikivihreä, syvältä luotaava ja mikä imu - ote, joka pitää vallassaan tuulettaen päätä.
Kiitos!

Vahva kokonaisuus, pysyy ehjänä alusta loppuun. Hienoa!

 

Käyttäjän kaikki runot