Oneiromantia

Runoilija Michajahu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Näytän sinulle jotain toisen kaltaista Kuin varjon, joka harppoo takanasi aamulla ja varjon, joka kasvaa kohdatakseen sinut illalla Minä näytän sinulle ahdistuksen kourallisessa tomua -T.S. Eliot-
 

"Ei jumaluutta,
ei temppeleitä unessa.
Sokaistaan mies että hän näkisi"

Kerran katkeat,
ikuisesti pyydät valhetta pois silmistä.
On mahdotonta elää
ilman vierasta rakkautta,
ilman kaipuuta tuntemattomiin taloihin.

Sydämeksi sinä olet hyvä,
aina niin ikuinen,
mahdottoman unen suihkulähde,
hiekkaan haudattu kaupunki.

Älä välitä,
tämä on nyt kesken,
hän puhuu itselleen
Hänet
selittää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot