Välimatka

Runoilija Silta hukassa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"What lies behind you, and what lies before you, are nothing compared to what lies within you."





Kiitos kaikille runojani lukeville, ja erityisesti niitä arvosteleville!


 




Unessa kaukana



  todellisuudessa kauempana



muistossa lähellä.




Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sydämessä
vieläkin lähempänä. : )

lyhyt ja todella hieno runo

Kaunis runo.

onneksi on muistot. pidän.

toimii! hieno runo

Lyhyesti paljon. Hieno.

kaunis runo! lyhyt mutta sisältää silti hyvin paljon :)

Kaunis, kaunis ja seesteinen runo.

Tykästyin :) Totta nuo runosi sanat.

Yksinkertaisen kaunis

 

Käyttäjän kaikki runot