Raiskattu

Runoilija Silta hukassa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"What lies behind you, and what lies before you, are nothing compared to what lies within you."





Kiitos kaikille runojani lukeville, ja erityisesti niitä arvosteleville!


 





Minut on raiskattu


     elämän polulta paiskattu




Turhuuteen tuomittu


     kuorettomaksi kuorittu




Alastomaksi riisuttu


     hymyttömäksi hakattu




Silti toivo elää!


     se huomiseen herää.



Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot