Tädille

Runoilija Silta hukassa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"What lies behind you, and what lies before you, are nothing compared to what lies within you."





Kiitos kaikille runojani lukeville, ja erityisesti niitä arvosteleville!


 

Kun suurin osa ahdistuksesta on pois itketty,
anna onnen kyyneleiden täyttää myrskyssä keinuva veneesi.

Älä pelkää sen uppoamista,
sillä sen tyhjäksi äyskäröi lähimmäisesi.

Äläkä pelkää veneen kaatuvan aaltojen alle,
sitä pitävät pystyssä kaikki rakkaasi.

Anna positiivisuutesi ja iloisen loisteesi valaista yli surun sekä sairauden.
Sillä siitä valosta tunnistan tätini.
Sinun suuren henkisen voiman ja vaurauden.

Selite: 
Tämä runo on omistettu rakkaalle Tädilleni, Markkikselle, ja kaikille heille jotka ovat rintasyöpää vastaan kamppailleet; Sairastuneille, ja heidän läheisilleen.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä runo.

Hieno ja puhutteleva runo

 

Käyttäjän kaikki runot