Itsepetokseni

Runoilija ippe

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 20.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

yhtäkkiä seisot edessäni alasti
ja havahdun
tämä on kai sitä humalaisten empatiaa
surullista runoutta
Tallinnan laivalla

nyt olet jo vierelläni, lähelläni
ja kuuntelen
miehuutesi sekoittuu itkuusi
ja luulin kuulleeni itseni
sinun äänessäsi:

"älä tee tätä vain siksi
että olet huomionkipeä
sillä haluan olla sinulle
niin paljon enemmän"

etkö näe vieläkään
ei ole typerää pyytää
sillä aina on joku
joka antaa

sillä eihän me olla yksiavioisia
emme sisimmissämme kuitenkaan
ja silti tunnen syyllisyyttä
vaikken ole edes pettänyt ketään

pian olen jo irti sinusta
kotimatkalla en enää muista sinua
sillä en huomaa enää itseänikään

Selite: 
vuoden takaista tuotosta, silloin jouduin pikkuhiljaa heräämään siihen, etten olekaan sitä, mitä luulin olevani
Kategoria: 
 

Kommentit

hienoa pohdintaa pidin paljon

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
ippe Kasvukipuja 21.11.2010 2 Runo
ippe Ansa 21.11.2010 1 Runo
ippe Elämäni kevät 21.11.2010 0 Runo
ippe Oikeutettu ennakkoluulo 21.11.2010 1 Runo
ippe Tänään 21.11.2010 1 Runo
ippe Itsepetokseni 21.11.2010 1 Runo
ippe Murhaajan ajatuksia 21.11.2010 1 Runo
ippe Halla 20.11.2010 0 Runo