Murhaajan ajatuksia

Runoilija ippe

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 20.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

eikö sua pelota se että ihmiset muuttuu?

me jäädään kiinni valheista ja jatketaan
vielä vähän pidempään
ylläpidetään tietoista harhaa
ihan mielellään

me jäädään kiinni petoksista
mutta annetaan olla vielä vähän pidempään
yritetään unohtaa menneet
ihan mielellään

me vanhenisimme yhdessä
ja jatkettaisi samaa kaavaa
istutaan vaan hiljaa
ihan mielellään

rakastan sinua nyt niin paljon
että odotan kuolemaasi
jotta voisin vaalia muistoasi
kauniisti

tämä hetki on niin ihana
ei anneta sen vanhentua
ei jäädä odottamaan seuraavaa
jota ei ehkä tulekaan

ja nyt kun valvon väsyneenä
uskallan viimein hengähtää
ja muistella sinua
kauniisti

Selite: 
ihana ikävä
Kategoria: 
 

Kommentit

valtavan kaunis

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
ippe Kasvukipuja 21.11.2010 2 Runo
ippe Ansa 21.11.2010 1 Runo
ippe Elämäni kevät 21.11.2010 0 Runo
ippe Oikeutettu ennakkoluulo 21.11.2010 1 Runo
ippe Tänään 21.11.2010 1 Runo
ippe Itsepetokseni 21.11.2010 1 Runo
ippe Murhaajan ajatuksia 21.11.2010 1 Runo
ippe Halla 20.11.2010 0 Runo