Yöllistä onnea

Runoilija SielunPeili

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.10.2010
Viimeksi paikalla: 22.4.2024 21:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pahin on takanani,
sanon itsekseni,
olen jo vanha.
Pahin on edessäni,
olen vielä elossa.
Mutta jos teidän on välttämättä saatava tietää.
Olen ollut onnellinen.
Joskus kokonaisen päivän,
joskus tuntikausia,
joskus vain muutaman minuutin.
(Jaroslav Seifert)
 
Tajunnan rajamailla
kun elimistö alkaa pikkuhiljaa lamaantua
sydän lyödä harvakseltaan
ja ajatus katoaa hetkittäin kohoileviin mustiin aaltoihin

Jälleen kerran
suljettujen luomien takana
näen sinut rakkaani
välähdyksenä avaruuden syvyydessä

Kun lopulta tulee se hetki
kun saan vaipua kanssasi sieluni syvyyksiin
pohjattomaan kuiluun, rakkauden valtakuntaan
sinä käperryt tyytyväisenä sydämeni onkaloon

Yön ajan olet tiukasti lähelläni
lämpimänä myttynä sisälläni
ja kun aamulla avaan silmäni
olet jälleen poissa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tunteikasta kerrontaa, elämässä on paljon koskettavia asioita <3 
Joitakin ihmisiä voi nähdä enää unissaan. Koskettava runo. 
Vahva tunnelataus runossasi
 

Käyttäjän kaikki runot