Hyvitysyritys

Runoilija SielunPeili

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.10.2010
Viimeksi paikalla: 22.4.2024 21:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pahin on takanani,
sanon itsekseni,
olen jo vanha.
Pahin on edessäni,
olen vielä elossa.
Mutta jos teidän on välttämättä saatava tietää.
Olen ollut onnellinen.
Joskus kokonaisen päivän,
joskus tuntikausia,
joskus vain muutaman minuutin.
(Jaroslav Seifert)
 
Menneisyyteni häpeä
peittää alleen kaiken sen
mistä voisin olla ylpeä

Nykyisyyteni surkeus 
saattaa kuitenkin olla
olemassaolon oikeutus


Mutta...

Tulevaisuuteni risteys
tietää muutoksen kaipuun
syntyy uudenlainen yhteys
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kertoja runossa miettii, että tulevankin on oltava huonoa niin kuin menneen. Kuitenkin vahvana on kaipaus muutoksesta. Hienoja sanoja. 
Tulevaisuus on arvaamaton, siksi se onkin niin kiehtovaa <3 
 

Käyttäjän kaikki runot