Vai onko?

Runoilija SielunPeili

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.10.2010
Viimeksi paikalla: 24.2.2024 22:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pahin on takanani,
sanon itsekseni,
olen jo vanha.
Pahin on edessäni,
olen vielä elossa.
Mutta jos teidän on välttämättä saatava tietää.
Olen ollut onnellinen.
Joskus kokonaisen päivän,
joskus tuntikausia,
joskus vain muutaman minuutin.
(Jaroslav Seifert)
 
Elämälle kiitos
kaikista vuosistani,
joista suurin osa
on ollut täynnä onnea.

Elämälle kiitos
eletyistä päivistäni,
joista yhtäkään
en pois antaisi.

Elämälle kiitos
kaikesta, minkä saavutin.
sillä siinä on
minulle tarpeeksi.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti saat jatkossakin elää vielä monia vuosia.
 

Käyttäjän kaikki runot