Ecce homo

Runoilija SielunPeili

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.10.2010
Viimeksi paikalla: 24.2.2024 22:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pahin on takanani,
sanon itsekseni,
olen jo vanha.
Pahin on edessäni,
olen vielä elossa.
Mutta jos teidän on välttämättä saatava tietää.
Olen ollut onnellinen.
Joskus kokonaisen päivän,
joskus tuntikausia,
joskus vain muutaman minuutin.
(Jaroslav Seifert)
 
Käänsit katseesi
suljit korvasi.
Tyhjensit sydämesi
siihen pakkaamastani rakkaudesta.

Tungit kätesi sieluuni
ja revit palasia sieltä täältä.
Teit sydämeeni reiän,
josta valutit kyyneliä
saadaksesi itsellesi juotavaa.

Nautit rikkinäisyydestäni
käytit sitä hyväksesi
saadaksesi keinon hallita.
Kunnes minussa ei ollut enää revittävää.

Ja kun olit saanut kylläksesi,
katosit.
Muttet tiennyt 
jättäneesi jäljen,
jota ei mikään eikä kukaan
koskaan voi minusta pyyhkiä pois.

Voisitko vielä kerran edes vilkaista...

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mennyttä mikä mennyttä, ei siinä enää itkut auta <3
Huh, tämä on todella vahva runo, koskettaa syvältä!
Runoilijalle paras palaute, jos on pystynyt koskettamaan. Kiitos!
Upea runosi kokoaa palasia, tuntemuksia, matkalla kokonaiseksi. ♡
Lämmin kiitos 🙂
 

Käyttäjän kaikki runot