Katson taakseni viimeisen kerran.

Runoilija rasmus005

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 23.2.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aloitteleva runoilija 23.2.2013
 

Katson taakseni ja huokaisen hiljaa/

mietin mitä minulla joskus oli/

niitä aikoja kun kaikki oli hyvin/

mutta käännän pääni takaisin eteenpäin/

ja jos joku näkee silmäni voi hän nähdä siellä vain/

tyhjyyttä ja rikkinäisen sielun/

pelkkiä lupauksia joita minulle luvattiin liian usein/

ne petetyt lupaukset rikottivat sieluni ja sydämmeni/

vieläkin tunnen kuinka sydämmestä tippuu sirpaleet/

niitä sirpaleita joita siellä on jäljellä vielä/

en pysty nykyään ees rakastumaan/

ja jos rakastun nii luottamaan en voi/

juuri niiden petettyjen lupausten takia/

voin minäkin myöntää että en aina kohdellut/

rakastamaani ihmistä hyvin/

se johtui entisistä suhteista ne liikaa/

takanani varjostaa/

siksi mietinkin usein kun joutsenen nään/

olisiko itsekkin aika luovuttaa/

ja tiputtaa viimeinen kyynel niin kylmä/

sitten itsekkin voin lentää vapaana/

pois täältä julmasta maailmasta/

ajatelkaa kuinka paljon parempipaikka/

tämä maailma olisi jos vaikka ihmiset olisivat/

kuin joutsenet se sama kumppani pysyisi/

siinä niin kauan kun arkkuun olisi aika laskea/

ja jos kumppani kuolee aikasemmin/

kun toinen niin ihminen eläisi yksin ja surisi/

eikä koskaan etsisi uutta/

vaan kunnioittaa toista ja sen rakkautta/

mutta tämä ei ole mahdollista elämän kirjoissa/

ei vaikka kuinka toivoisi/

kyllä niitäkin naisia varmaan on/

mut sen saa vain harvat onnekkaat/

8 suhdetta itselläni 2 päättyny oman virheen takia/

joka päivä tuntuu pahelmmalta/

aina odotan yötä kunnes nukkumaan pääsen/

ja hiljaa yksinäisyydessä/

toivon etten herää päivään uuteen/

mut siihen asti odotan vain pimeydessä/

tällä hetkellä tätä kirjoittaessa oloni/

tuntuu yksinäiseltä sudelta/

joka etsii laumaansa sieltä pimeästä metästä/

mutta tuskin sitä löytää/

runoni on aika tuoda päätökseen/

kiitos teille jotka jaksoitte lukea tämän/

vielä ehkä kirjoitan toisen runon/

jos en sitä ennen ole löytänyt tietäni/

Selite: 
tämä runo tuli aika sydämmestä pahoittelen kirjoitus virheitä ja jos on aiheesta hyppimistä. suosittelen laittamaan soimaan youtubeen Alone Wolf (violin) koska omasta mielestä pääsee hyvin runoon mukaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvää syntymäpäivää!

et ole aikoihin kirjoitellutkaan. Mutta ei kait tuossa muuta huomautettavaa, kuin että sydämeen ei mahdu kahta ämmää. Ja vähän voisit kokeilla tyhjiä rivivälejä sinne tänne...

 

Käyttäjän kaikki runot