yksin kun taas toiset kaksin

Runoilija rasmus005

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 23.2.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aloitteleva runoilija 23.2.2013
 

Yksin joudun joulun viettää/

sen unessa näin ja melkein tiesinkin/

aika ei vaan riitä shh ei/

että sen toisen viereen löytäis/

siksi joulun mä yksin tämän viettää joudun/

yksin paketit avaan/

yksin syön ruuat nämä/

kun taas toiset paketit ja ruuat yhdessä syö/

se mua masentaa ja synkkyteen ajaa/

vain odottamassa parempaa aikaa/

katsoo jos ensi vuosi se helpotusta tuo/

tai jos edes uudenvuoden saisi viettää/

jonkun kanssa joka lähellä olisi/

toivotan hyvää joulua teille yksinäisille/

suretaan ja mietitään yhdessä/

onnea myös teille jotka kaksin/

saa kokea joulun ton/

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot