lumi laskeutuu

Runoilija rasmus005

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 23.2.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aloitteleva runoilija 23.2.2013
 

lumi hiljaa tippu taivaalta maahan/mutta ei se siihen jää vaan sulaa pois kun rakkaus/kun kevät koittaaa ei ihmiset enää silloin toista puoliskoa tarvitse lämmittämään/toisella puoliskolla sydän hajalla/ei lumi keväällä enää sada maahan vaan aivan jotain muuta/ne on sen rikkinäisen puoliskon sydämmen palaset/katsoo koska joku ne korjaa talteen ja tekee sydämmestä taas ehjän ehkä pidemmäksi aikaa.

Selite: 
tuli vain tällänen ei kauhean hyvä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniisti kuvailtu runosesi, niin tottakin. Hieno :)

Erittäin hyvä ja sanoma varmasti liikuttaa runoilijaaa aidosti.

 

Käyttäjän kaikki runot