Rakastan sinua

Runoilija Ysipallo

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 24.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hymyilen, vaikka muut itkisivät.
 

Rakastan sinua,
tahtoisin sanoa sinulle nuo sanat,
en kykene, en saa sanoja suustani.

Rakastan sinua,
tahtoisin sinun sanovan nuo sanat minulle,
et sano.

Rakastan sinua,
tahtoisin sanoa sinulle nuo sanat,
en kykene, sinulla on toinen.

Rakastan sinua,
tahtoisin sinun sanovan nuo sanat minulle,
et sano, rakastat toista.

Selite: 
Anteeksi jos vaikuttaa kopioidulta. Näin runoja vähän lukevana ihmisenä en tiedä onko jo tuollaista runoa olemassa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana!

Vilpittömän herkkä rakkausruno.

Hieno runo.Tykkään vaikka yleensä vältän tälläisiä siirappisia säkeistöjä. Mutta tämä toimii. :)

ihana,miten kaksi sanaa onkaan joskus niin vaikea sanoa?:)

 

Käyttäjän kaikki runot