Pala lasia

Runoilija Ysipallo

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 24.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hymyilen, vaikka muut itkisivät.
 

Tummia polkuja kuljen pimeys sydämmessäin,
En löydä tietä onneen.
Ympärilläni mustaa, ei valoa.
Kävelen kohti kylmyyttä löydän tien, pimeyteen ja valoon.
Pysähdyn, mietin, valitsen valon.

Kävelen kohti valon tien loppua, löydän lämmön, rakkauden ja onnen, unelmat ja toiveet. se kaikki pirstotaan edessäni kuin pala lasia.
Pakenen takaisin tummille poluille.

Tummia polkuja kuljen pimeys sydämmessäin.
En löydä tietä onneen. ympärilläni on mustaa, ei valoa.
Kävelen kohti lämpöä ja löydän tien, pimeyteen ja valoon.
Pysähdyn, mietin, valitsen pimeyden.

Kuljen kohti pimeyden polun loppua, löydän kylmyyden, yksinäisyyden ja surun, kivun ja tunteettomuuden. Se kaikki on ehjää, se ei pirstoudu kuin pala lasia.
Jään pimeyteen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot