Syytös

Runoilija Ysipallo

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 24.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hymyilen, vaikka muut itkisivät.
 

Sydämmeni kulkee pimeydessä,
se vuodattaa vihan kyyneliä,
haluan tuhota sen ja kuolla,
syytän siitä sinua, VIHAAN SINUA!

Haluan tuhota,
haluan tappaa,
haluan vihata,
haluan kuolla.

Sydämmeni kulkee pimeydessä,
se vuodattaa rakkauden kyyneliä,
haluan tuhota sen ja kuolla,
syytän siitä sinua, RAKASTAN SINUA!

Haluan halata,
haluan helliä,
haluan rakastaa,
haluan elää.

Sydämmeni kulkee pimeydessä,
se vuodattaa kyyneliä,
en enään tiedä mitä.
Syytän siitä sinua, vihaan sinua, silti rakastan.

Haluan tuhota, haluan halata,
haluan tappaa, haluan helliä,
haluan vihata, haluan rakastaa,
haluan kuolla, haluan elää,
En enään tiädä mitä haluan, syytän siitä sinua!

Selite: 
Ensimäisiä runon parsiani owo Kirjoitettu yöllä yhen aikoihin....
Kategoria: 
 

Kommentit

Viha ja rakkaus käy käsikädessä niinhän sanotaan..
Aivan hieno on runosi ja voimakkaita tunteita huokuva jotain omalle kohdallekkin osuvaa.

ristiriitainen eli hyvä

Hyvä,hyvä, hyvä! Rakkautta ja vihaa, tykkään! :)

 

Käyttäjän kaikki runot