Minä katoan

Runoilija Ysipallo

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 24.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hymyilen, vaikka muut itkisivät.
 

Hopeiset kyyneleet, joita kukaan ei näe,
vuotavat ainiaan, silti hymyilen.
Sydämmeni vuotaa verta,
kukaan ei näe, silti hymyilen.

Yksinäisyyttäni et kai huomaa,
kukaan ei huomaa, olen vain ilmaa.
Jos katoaisin huomaisiko kukaan?
ei varmaan, koska olen vain ilmaa.

Veriset kyyneleet, joita et huomaa,
vuotavat vuoksesi, silti hymyilen.
Sydämmeni kaipaa luoksesi,
sitä et kai huomaa, silti hymyilen.

Yksinäisyyttäni et kai huomaa,
kukaan ei huomaa, olen vain ilmaa.
Minä katoan, huomaako kukaan?
ei huomaa, koska olen vain ilmaa.

Selite: 
Ensimmäinen runon tapainen juttu jonka väsäsin yöllä masennuksen aikana..
Kategoria: 
 

Kommentit

samaistuin osittain runoosi.. surullinen ja jotenkin kaunis ajatus, kiva on myös toteutus ;)

voih :/ tästä runosta tulee niin monet biisit mieleen... kuten esim. Evanescencen Missing ja Marie Digbyn Miss Invisible. molemmat todella kauniita biisejä...

minulle tämä runo ei ole ilmaa, vaan äärettömän kaunista ja koskettavaa.

 

Käyttäjän kaikki runot