Huitsun nevada

Runoilija Geranium

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tule nyt
vie minut jonnekin etäs
jonnekin huitsun nevadaan
tästä kämpästä,tästä lähiöstä
tästä elämästä

Älä kysele liikoja
sanot vain,että nyt mennään
muuten mä en ole koskaan valmis
mä epäröin ikuisuuksiin
jään kiinni tähän
en osaa ratkaista
en avata ovia
saati sulkea

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot