Tyttö

Runoilija Geranium

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tyttö sinisessä mekossa
Miten kauan siitä onkaan
vuosia vai vuosisatoja

Ja yhä olen hän
ja hän on yhä minä

Tyttö sinisessä mekossa
äidin ostamassa
äitikin jo vuosia ollut poissa

Silloin kuitenkin
nauroimme ja omenapuut kukkivat
aurinko paistoi

Sen jälkeen
kaikki on ollut väliaikaista
enemmän tai vähemmän

Tänään pitkäastaikaa muistin
ja väliaikaisuus katosi

Tänään olen jälleen
tyttö sinisessä mekossa
omenapuut kukkivat
ja aurinko paistaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot