Syksy

Runoilija Geranium

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Syksyn kuulas viileys
imeytyy ihoon
hanhien kaukaiset huudot
tammenterhojen kopsahtelu

Anna minun jäädä tähän
kietoutua syksyn väreihin
raikkaaseen ilmaan
lehtien ja sammalen tuoksuun

Anna minun olla havinana lehdissä
muuttajien huutoina
kyyneleinä kesän jälkeen
kypsän viljan tuoksuna

Sanattomaan suruun olen asettunut asumaan
menetyksiin ja haikeuteen
minun kieleni,minun maailmani

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikeus tuntuu,
mutta se kuuluukin Syksyyn.

Hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot