Nimetön

Runoilija Geranium

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haluaisin jotakin
enkä kuitenkaan

tiikeri ei pääse raidoistaan
ja seepra
se on mustavalkoinen aina vaan
äly ei riitä korvaamaan
lämpimiä käsiä
eikä paraskaan vitsi
kosketusta

Lämmin iho omaansa vasten
on paljon kauempaa
sanojen ulkopuolelta
ajalta ennen kieltä

sinne kaipaamme takaisin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot